tisdag 14 oktober 2008

Gör din röst hörd!

Att rösta är din medborgerliga plikt, om det så är att rösta i riksdagsvalet eller om det är att rösta fram Magnus som årets fotograf i den återinförda Svenska skateboardgalan. Så klicka in dig på bilden och rösta för tjyven!














( Ursäkta för bristen på nytt material här på sidan. Prylar med kräm i är påväg vi lovar)

5 kommentarer:

Anonym sa...

da var det rostat. najs.
app photo a sanna grejer rostar jag for att mags ska skicka lite bilder till dessa gubbarna. http://media.skateboard.com.au/forum/images/SJ4_Cover.jpg
snackade med mannen bakom tidningen igar. han var intresserad av bilder. aterkommer med email adress till snubben som heter jack.

peace //kgb

Anonym sa...

Gött jobbat KayGee! Mange FOO PRESIDENTE! Allt bra annars, planeras det inför en Vino vision 2 kanske?

Anonym sa...

Här vill jag gärna rekommendera en eminent blandning av kravaller, skogsbränder och kvinnor från Kroatien. Part 3! (äntligen) Som vanligt stiligt ackompanjerat av Gorri Borra.

Den observanta tittaren kan i ett intitialt skede skönja ett smaskigt kebabspett.

Håll till godo!

http://www.youtube.com/watch?v=9WuleWVEoQ8&feature=related

/mangnus

Anonym sa...

halla. vino vision 2 gar segt. har inte varit sa mkt skate det sista. har mest legat pa flaskan. men klippte en super 8 kamera nar jag va i svenne. sa funderar pa att gora natt med den. jaffa tog ju hem fiskogat. vi far se vad det blir. nan pantomim liknande grej kanske.

shiid mags. gorri borra e inte att leka med ass. far gashud.

fred //kgb

Anonym sa...

Vilken smakfull mix av livets goda må jag säga. Dom verkar ha en förkärlek för yppiga dekollatage söder över och man undrar ju egentligen hur dom tänkte med skogsbränderna... Min nästa semesterresa är redan inbokad, Croatia here i come!