tisdag 3 juli 2007

The long waited return of Charlie Braganola...

Yee!
Vad sker egentligen? Efter den sköna våren och försommaren så var man sjukt peppad inför den stundande rekord sommaren som oundvikligen var påväg! Men sommar, sol och öl i park blev snabbt till tunga moln, blöta skor och öl inne på illaluktande och lampiga syltor.

Men efter regn kommer solsken och efter ettan så kommer tvåan som i S.K.A.T.E tävlingen i museipoolen i LKPG blev vår egen styrbjörn Bobo Hallberg. Good on ya Bobo!

Mer som hörts och setts through the grapewine:

Mange har lagt till med en riktigt fräsig mustasch som går mer åt Tom Sellek aka Magnum PI hållet än åt fransk tangorabatt, bildbevis på hela härligheten kommer snart. Mange själv menar på att överläppsarrangemanget påminner om den olycksaliga missväxten 1963 då flera småländska bönders liv slogs i spillror.


KG Berggren medlem i da infamous kickiraider crew har lämnat Oslo för ett betydligt behagligare klimat downunder. Vi önskar honom lycka till i hans jakt efter ett nytt hangoutspot i klass med Tinghuset och nytt stamhak i klass med Evergreen!

Som plåster på såren för att det dröjt med uppdates på sistone så släpper vi lite gött, i form av ett bonus montage från LAGOM BRA- en skateboardfilm. DA Shid hittar du här

It's the Mack attack, waad up?

1 kommentar:

Anonym sa...

kan du inte ta o ladda upp LAGOM BRA till nedladdning istället för flash filmen på kickiraider. den funkar inte för mig ens. peyz